Ontwerpen, ontwikkelen en realiseren

Productontwikkeling, technologische expertise en praktijkervaring = innovatieve succesvolle producten

Van het genereren en visualiseren van krachtige product concepten tot het ontwikkelen, engineeren en leveren van slimme en goede producten. Wij draaien er onze hand niet voor om.

Doordat we een groot en multi-discipinair ontwerpteam hebben met veel ervaring in het ontwikkelen van succesvolle producten creëren we outside-the-box oplossingen.

Vanaf het eerste moment zorgen we er voor dat onze ideeconcepten gerealiseerd kunnen worden.

Daarom letten we gedurende het gehele proces op veel verschillende aspecten:

  • slimme functionele eigenschappen
  • kostprijs
  • geschikte technologiën
  • goede en bijpassende leveranciers.

Met ons brede netwerk aan productie- en ontwikkelingspartners kunnen we snel en hoogwaardige producten leveren die uw verwachtingen overtreffen.

Co-creation

U bent nauw betrokken bij het gehele ontwerptraject. Samen met u ontwikkelen, bouwen, testen en verbeteren we het product.  Het resultaat is een product waarmee u uw marktpositie kunt versterken.

Multi-disciplinair team

Doordat we diverse technische specialisten onder één dak hebben kunnen we vanuit diverse invalshoeken naar het product kijken. Hierdoor is het mogelijk om een betrouwbaar en hoogwaardig product te leveren dat voldoet aan de hoogste eisen.

Integrated approach

De kracht van een succesvol product ligt in de balans tussen alle facetten van het productontwikkelingsproces. Wij geloven in een goede integrale aanpak die het verschil kan maken door te kijken naar alle samenhangende aspecten rondom het product.

Pragmatisch

Wij houden van een pragmatische aanpak. Dus zodra het kan maken we een model of voeren we een FEM simulatie uit. En wachten dus niet tot het eind van het traject, maar controleren we al veel eerder of we op de goede weg zitten.

Case study

Lely

Case study

Lely

Case study

Thyssen krupp

Case study

Thyssen krupp

Case study

Ultimaker

Case study

Ultimaker

Lets talk about innovation

Of mail ons: info@lencon.nl