Over Lencon

Flexibele ondersteuning met productontwikkeling waar en wanneer u het nodig heeft.

Bent u op zoek naar een partner die u volledig kan ontzorgen met het ontwikkelen van een nieuw product? Dan bent u bij Lencon aan het juiste adres. Wij ontwerpen, ontwikkelen, assembleren en leveren producten aan start-ups tot en met multinationals. Of we zetten onze engineers in om bij u op locatie projecten te ondersteunen.

Wij bij Lencon geloven in het creëren van technologische vooruitgang. Zo blijven onze klanten niet alleen de concurrentie een stap voor, maar ontwikkelen zij ook producten die zinvol zijn.

Door met ons samen te werken versnellen we uw proces van technologische vooruitgang en de ontwikkeling van uw product. Met ons eigen integraal ontwerpproces weten we focus en richting te geven, zodat we samen tot baanbrekende oplossingen en vooruitstrevende producten komen.

We zijn een team van ervaren multidisciplinair ontwerpers en engineers met een brede ervaring in verschillende branches. Heeft u een uitdagende kwestie? Wilt u volledig ontzorgd worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Het innovatieve hart van Lencon

Hier bij Lencon leven, slapen en ademen we productinnovatie.

Bij Lencon kunnen we ons geen leven zonder techniek voorstellen. Elke dag staan wij op om onze klanten vooruit te helpen in de technologie. Dit doen wij door onze creativiteit in te zetten voor het ontwikkelen van producten voor de klant. De branches waar wij veel in werken zijn medische-, laboratorium-, elektronica- en fijnmechanische industrie.

Ons motto is dat wij van A tot Z een sparringpartner zijn. Vanuit een multidisciplinair team nemen wij projecten op locatie aan of komt een van onze engineers u op locatie ondersteunen.

Bij Lencon praten engineers met enthousiasme over het productontwikkelingsproces en steken we graag de handen uit de mouwen om een prototype in elkaar te zetten. We willen technische tekeningen doorgronden om te kijken hoe de klant het product nog efficiënter in elkaar kan zetten. Of hoe het product van de klant nog meer functies kan bieden. We denken actief mee met de klant. Technische dienstverlening is onze tweede natuur.