Over Lencon

Flexibele ondersteuning met productontwikkeling waar en wanneer u het nodig heeft.

Bent u op zoek naar een partner die u volledig kan ontzorgen met het ontwikkelen van een nieuw product? Dan bent u bij Lencon aan het juiste adres. Wij ontwerpen, ontwikkelen, assembleren en leveren producten aan start-ups tot en met multinationals. Of we zetten onze engineers in om bij u op locatie projecten te ondersteunen.

Wij bij Lencon geloven in het creëren van technologische vooruitgang. Zo blijven onze klanten niet alleen de concurrentie een stap voor, maar ontwikkelen zij ook producten die zinvol zijn.

Door met ons samen te werken versnellen we uw proces van technologische vooruitgang en de ontwikkeling van uw product. Met ons eigen integraal ontwerpproces weten we focus en richting te geven, zodat we samen tot baanbrekende oplossingen en vooruitstrevende producten komen.

We zijn een team van ervaren multidisciplinair ontwerpers en engineers met een brede ervaring in verschillende branches. Heeft u een uitdagende kwestie? Wilt u volledig ontzorgd worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.