Mechanical engineer

Als mechanical engineer heb je een breed takenpakket en waarborg je de kwaliteit en voortgang van het project in nauw overleg met project engineers en/of rechtstreeks  met onze opdrachtgevers.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat op ons kantoor in Noordwijk of op klantlocatie mechanische of mechatronische (deel) systemen ontwikkelt. Met jouw expertise ben je verantwoordelijk voor de technisch constructieve en reken technische uitvoering van het werk. Je werkt aan verbeteringen van bestaande producten of systemen door middel van methoden zoals kostprijs analyse of waarde analyse. Uiteraard hoort daar een nauwkeurig bijgehouden projectdocumentatie bij. Je bent een enthousiaste, technisch werktuigbouwkundige of industrieel ontwerper, met minimaal 3 jaar werkervaring in mechanical engineering of productontwikkeling. Je bent zeer klant- en servicegericht, zowel richting interne als externe relaties. Daarnaast ben je innovatief, een echte resultaatgerichte teamspeler, neemt initiatieven en je gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ervaring met een 3D softwarepakket is een must. Voor deze functie vragen wij een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van werktuigbouw, industrieel ontwerpen, fijnmechanische techniek of lucht- en ruimtevaart en beheers je in zowel woord als geschrift de Nederlandse en de Engelse taal.

Aanbod

Actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn bij Lencon vanzelfsprekend. Evenals de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. auto van de zaak). Bij Lencon staan vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Wij bieden uitdagende en variërende projecten waarbij het voor ons van belang is dat deze goed aansluiten bij de wensen en competenties van onze mensen. Er is veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij geven je de juiste randvoorwaarden voor jouw succes!

Vragen en solliciteren

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Sandra Heemskerk via 071–3416555. Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je CV t.a.v. Sandra Heemskerk naar  het volgende mailadres: hr@lencon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.