Senior mechanical engineer

Wie zoeken wij?

Als mechanical engineer heb je een breed takenpakket en waarborg je de kwaliteit en voortgang van het project in nauw overleg met de project engineers en/of rechtsreeks met onze opdrachtgevers. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat op bij ons op kantoor in Noordwijk mechanische of mechatronische (deel) systemen ontwikkelt. Met jouw expertise ben je verantwoordelijk voor de technisch constructieve en reken technische uitvoering van het werk. Je werkt aan verbeteringen van bestaande producten of systemen door middel van methoden zoals CAD, requirements analyse, product- en procesanalyse, kostprijs analyse en stakeholder interviews.

Uiteraard hoort daar een nauwkeurig bijgehouden projectdocumentatie bij.

 

Je bent een enthousiaste, technische werktuigbouwkundige, met minimaal 3 jaar werkervaring in mechanical engineering. Je bent zeer klant- en servicegericht, zowel richting interne als externe relaties. Daarnaast ben je innovatief, een echte resultaatgerichte teamspeler, neemt initiatieven en je gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ervaring met een 3D softwarepakket is een must. Voor deze functie vragen wij een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van werktuigbouw en beheers je in zowel woord als geschrift de Nederlandse en de Engelse taal.

 

Aanbod

Actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn bij Lencon vanzelfsprekend. Evenals de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. auto van de zaak). Bij Lencon staan vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Wij bieden uitdagende en variërende projecten waarbij het voor ons van belang is dat deze goed aansluiten bij de wensen en competenties van onze mensen. Er is veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij geven je de juiste randvoorwaarden voor jouw succes!

 

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sandra Heemskerk via telefoon 071 – 341 65 55. Stuur je cv naar: hr@lencon.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.