[rev_slider alias=”innovation-challenge”]

Innovatie challenge

Sinds kort heeft het coronavirus al een enorme impact gemaakt op ons dagelijks leven. Veel bedrijven in diverse sectoren in Nederland moeten proberen om te gaan met het ‘nieuwe normaal’ om de verspreiding van dit virus te voorkomen.

Naast dat deze situatie veel ongemak met zich mee brengt zijn er nu ook een hoop kansen om je te kunnen onderscheiden van anderen. Nu is het juist de tijd om te innoveren. Door opnieuw naar de huidige situatie te kijken en te bekijken waar mensen de grootste behoefte aan hebben.

We moeten nadenken over hoe we een ‘1,5 meter economie’ gaan inrichten waarbij de economie zoveel mogelijk kan doordraaien zonder dat dit extra risico’s oplevert voor de onderneming, klanten en werknemers.

Op dit moment merken we bij Lencon dat er een grote behoefte is aan nieuwe en nuttige producten die bijdragen aan:

  • betere detectie van symptomen,
  • betere desinfectie van producten en ruimtes,
  • of betere bescherming tegen het virus.

Daarom zijn wij met deze ‘Innovatie challenge’ op zoek naar productideeën die hiervoor een goede oplossing kunnen bieden. Wij begrijpen als geen ander dat er tussen een goed idee en een haalbaar product een grote stap zit. Daarom zullen wij alle ingezonden ideeën grondig bekijken en onze experts inzetten om van jouw idee een succesvol product te maken.

Meer informatie

Waarom meedoen?

Jouw idee kan het verschil maken voor ondernemers, medewerkers en klanten, maar ook de gezondheid van anderen om ons heen.

Als jouw idee of oplossing wordt gekozen biedt niet alleen nieuwe businesskansen en naamsbekendheid op, maar ook:

Als particulier: € 1500,-. Met wanneer het product een groot succes wordt bij verkoop nog eens €1000,- extra.

Als bedrijf met partnership: 5% van de winst zo lang het product wordt verkocht.

Waar zijn we naar opzoek

We zijn op zoek naar slimme en concrete productideeën die op korte termijn ontwikkeld en geleverd kunnen worden, waarbij we kijken naar de volgende gebieden:

  • betere detectie van het virus,
  • betere desinfectie tegen het virus,
  • of betere bescherming tegen het virus.

 

Wat aan te leveren

Heb je een goed productidee voor de nieuwe 1,5 meter economie? Stuur deze dan snel in!

Geef in de pitch het volgende aan:

  • Beschrijf in het kort waar jouw productidee een oplossing voor biedt (mits van toepassing: liefst zo visueel mogelijk beschrijven).
  • Voor welke doelgroep(en) en sector(en)  het bestemd is.
  • En op welk termijn het idee op de markt moet komen.

Geen productidee maar wel een uitdaging?

Wij denken graag met je mee. Met onze eigen unieke aanpak zijn we in staat om snel oplossingen te realiseren voor jouw bedrijf. Waar loopt het bedrijf tegenaan om op een veilige manier bedrijfsactiviteiten uit te kunnen voeren?