Specialistische technische kennis, flexibel inzetbaar

Wij bieden technische oplossingen die het beste bij uw organisatie passen door het inzetten van onze specialisten.

Bent u tijdelijk opzoek naar één of meerdere technische specialisten op het gebied van productontwikkeling? Dan is onze detachering-service iets voor u. Wij kunnen u direct aan ervaren goed opgeleide technische specialisten voorstellen die geschikt voor uw organisatie. Zij kunnen zich binnen uw bedrijf snel aanpassen aan uw werkwijze en ze zijn in staat om  direct een impact te maken.

Door onze actuele marktkennis en de beste technische specialisten kunnen wij oplossingen bieden die het beste bij uw organisatie passen. Dit kunnen volledig uitbesteden projecten zijn, van ontwikkelen tot het assembleren en leveren. Heeft u specifieke wensen? Dan is een maatwerkoplossing altijd mogelijk.

Verbluffend resultaat

Onze technische specialisten zijn er op gebrand om samen met uw mensen het project tot een goed resultaat te laten komen. Door hun positief-kritische blik en brede werkervaring komen onze specialisten keer op keer met nieuwe ideeën om uw product naar een hoger niveau te tillen.

Experts

Doordat wij een groot netwerk hebben van hoogopgeleide technische specialisten kunt u eenvoudig en snel bij ons terecht voor de juiste specialist voor uw project. Ze hebben namelijk veel werkervaring en diepgaande kennis over onder andere productontwikkeling, engineering of mechanische berekeningen.

Met hun kennis en kunde zorgen ze er al snel voor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op het niveau dat u wenst.

Flexibel

Wij helpen u bij de zoektocht van tijdelijk extra technische specialisten. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. Wij zorgen er voor dat u zich tijdens het gehele traject (van selectie tot en met een soepele start), hierover geen zorgen hoeft te maken.

Case study

Ultimaker

Case study

Ultimaker

Case study

Lely

Case study

Lely

Case study

Thyssen Krupp

Case study

Thyssen Krupp