Nieuwe collega’s Alexander & Tom versterken ons team


Sinds afgelopen maand hebben we twee nieuwe collega’s in ons midden die ons team komen versterken. We stellen je onze jonge talenten Tom en
Alexander graag voor.

Tom

Tom is vanaf kleins bezig met bouwen. Het begon allemaal met lego constructies. Dit leide hem naar een de studie industrieel product ontwerpen.

“Ik vind het mooi om uit het niets iets te creëren en een mooi, tastbaar eindresultaat neer te zetten”.

Met deze motivatie en zijn pragmatische blik is hij aan de slag gegaan als productontwerper bij Lencon. De producten die hij het allerliefste ontwerpt zijn de producten die er toe doen. Tom is met zijn afstudeerstage bij Lencon gekomen. Het afgelopen jaar heeft hij zijn afstudeerstage gedaan en succesvol afgerond.

“Tijdens mijn afstudeerperiode bij Lencon heb ik het bedrijf goed leren kennen. De fijne werksfeer en de mogelijkheid om aan veel verschillende projecten mee te werken, maakte voor mij de keuze om bij Lencon aan de slag te gaan makkelijk”.

Ook in zijn vrije tijd is hij druk bezig met uiteenlopende hobby’s. Zo is hij graag bezig met eigen projecten zoals het ontwerpen meubels uit hout of staal. Daarnaast is hij ook erg sportief bezig en voetbalt hij competitief in zowel het veld als in de zaal.

Alexander

Alexander is een echte mechanical engineer in hart en nieren. Na het afstuderen aan de TU Delft is hij de afgelopen 4 jaar expert op 3D printen. Tevens heeft hij een eigen onderneming gehad op het gebied van engineering. Daarnaast heeft hij de afgelopen 2 jaar als mechanical engineer gewerkt bij van Dam machine Europe. Nu zet hij zijn expertise in bij Lencon.

“De uitdagende complexe producten die Lencon ontwerpt spreken me echt aan. Tijdens het ontwerpen van deze producten vind ik het belangrijk dat je samenwerkt in een hecht team met diverse achtergronden. Je bereikt niet alleen een beter resultaat maar je leert ook veel van elkaar.”

Na het afstuderen aan de TU delft heb ik ruim 6 jaar eigen ondernemingen gehad waarvan 4 jaar hiervan op het gebied van engineering en 3D printen.

Lancering Ultimaker S5 Pro bundle
Nieuwe samenwerking met 2getthere