Medewerker lencon - jouw nieuwe collega?
werken-bij-lencon

"Wij zijn continue
bezig met het
innoveren van
producten"

Werken bij Lencon

Bij Lencon kunnen we ons geen leven zonder techniek voorstellen. Elke dag staan wij op om onze klanten vooruit te helpen in de technologie. Dit doen wij door onze creativiteit in te zetten voor het ontwikkelen van producten voor de klant. De branches waar wij veel in werken zijn medische-, laboratorium-, elektronica- en fijnmechanische industrie.

Ons motto is dat wij van A tot Z een sparringpartner zijn. Vanuit een multidisciplinair team nemen wij projecten op locatie aan of komt een van onze engineers jou op locatie ondersteunen.

Bij Lencon praten engineers met enthousiasme over het productontwikkelingsproces en steken we graag de handen uit de mouwen om een prototype in elkaar te zetten. We willen technische tekeningen doorgronden om te kijken hoe de klant het product nog efficiënter in elkaar kan zetten. Of hoe het product van de klant nog meer functies kan bieden. We denken actief mee met de klant. Technische dienstverlening is onze tweede natuur.

Ben je klaar om samen met ons aan de meest innovatieve producten te mogen ontwikkelen?

Vacatures bij Lencon

Productontwikkeling

Mechanical Engineer

Full-time

Senior Mechanical Engineer

Full-time

Ons wervingsproces in 4 stappen

CV + portfolio sturen

Stuur jouw CV en portfolio op zodat we een eerste indruk van jou hebben. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismakingsgesprek

In een eerste gesprek willen we graag de persoon achter het CV ontmoeten. Wie ben je en waarom wil je bij ons komen werken? Ook vertellen wij graag wat we bij Lencon allemaal doen en wie onze collega’s zijn. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur.

Casus maken

Wanneer zowel jij als wij enthousiast zijn en een klik hebben, nodigen wij je uit om een casus te komen maken bij ons op kantoor. Door het maken van de casus krijg jij niet alleen meer gevoel bij het werk wat wij doen, wij krijgen ook een idee wat voor technicus jij bent. De casus is uitdagend – we beloven dat het leuk is!

Contract ondertekenen

Zijn we allebei nog enthousiast over elkaar? Dan bellen we jou om de positie aan te bieden! Ons team leidt je door alle belangrijke fases van het aanbod en de eerste weken. Welkom bij Lencon!