Wij kick-starten uw productie vanaf het begin

Wij maken gebruik van hoogwaardige processen voor productassemblage zodat we nauwkeurig, snel en flexibel kunnen leveren

Doordat we naast onze productontwikkeling ook de volledige productassemblage en levering voor u kunnen verzorgen, is het mogelijk om sneller te schakelen en uw product eerder op de markt te brengen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het assembleren en leveren van hoogwaardige producten en we hebben bewust een flexibele indeling van de productieafdeling. Hierdoor houden we bewegingsruimte en de flexibiliteit om leveranciers te kiezen die passen bij het product en de klant.

Veel producten hebben na de opstart van de productie nog zorg nodig. Hierbij is vaak een grote rol voor engineering weggelegd. Het ontwerp moet toch net even anders, of de leverancier was toch niet 100% geschikt voor het product. Allemaal zaken die u snel wilt oplossen door mensen die het product al kennen en weten wat de klant wil. We richten ons op kleine tot middelgrote series en kunnen door het aanhouden van voorraad snel en flexibel de ontwikkeling, productie, productassemblage en levering van uw product verzorgen.

ESD veilig monteren

De productassemblageruimte beschikt over ESD-veilige voorzieningen. Daarnaast beschikken we over diverse andere apparatuur; van solderen tot het zetten van plaatwerk, van PEM nuts inpersen tot laseren.

Proto workshop

In onze eigen moderne en goed uitgeruste workshop kunnen we snel hulpmiddelen en prototypes maken om het proces van productassemblage te versnellen. Of we 3D-printen het. Dit kan ook voor middelgrote series!

Robot assemblage

Met onze UR-robotarm kunnen we vrijwel alles automatiseren tijdens de productassemblage, van inschroeven, solderen en lijmen tot inserts inpersen. Maar ook assemblageseries met meerdere kleine of gemengde producten zijn mogelijk.

Levering uit voorraad

Goede leveranciers zijn goud waard. Ze kunnen goedkoop en snel zijn; of ze leveren zeer goede kwaliteit. Welke past het best bij uw product? Wij adviseren hierin en kiezen samen met u de beste uit. Afhankelijk van levertijden houden we voorraad aan om zelf altijd snel te kunnen leveren.

Reken op ons voor snelle ontwikkeling, productie en levering

Zoekt u een betrouwbare partner voor de ontwikkeling, productie en levering van uw nieuwe product? Reken dan op Lencon uit Noordwijk! Als mechanisch ontwerpbureau nemen wij graag de gehele projectrealisatie van u over, maar u houdt uiteraard inspraak in het proces. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor productassemblage, ontwikkeling, productie en levering? Of heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 71 341 65 55.

Case study

Hartmeter van de toekomst

Case study

Hartmeter van de toekomst
Solar Woodle

Case study

Solar Woodle

Case study

Arvoo Scangenius

Case study

Arvoo Scangenius

Want to talk about innovation?

Neem contact op met Peter.

Bel ons: +31 71 341 65 55
Of mail ons: sales@lencon.nl