Welkom Peter!

Peter baaij

We hebben een nieuwe collega die ons team komt versterken. Graag stellen we je voor aan, Peter onze nieuwe ervaren Senior Technical Sales Specialist. 

Na het volgen van een technische opleiding startte Peter als werktuigbouwkundig tekenaar/constructeur bij een machinefabriek. Al snel bleek hij naast interesse in techniek ook een uitdaging te zien in projectmanagement en verkoop. Hij combineerde deze aspecten in verschillende functies en bedrijven. Zo deed hij ervaring op in de kunststof-en rubberindustrie en de daarbij behorende productietechnieken zoals spuitgieten en extruderen.

“Voor mij is het altijd belangrijk dat ik kennis heb van materialen en technieken als ik in gesprek ben met klanten. Zo kan ik klanten het beste begeleiden tijdens het traject”.

Na 10 jaar gewerkt te hebben in de speciaal machinebouw was hij 10 jaar werkzaam als project manager en business development manager in de wereld van medische disposables. Vervolgens werkte hij ruim 12 jaar als productspecialist en key accountmanager bij een internationaal bedrijf dat zich o.a. bezig houdt met de ontwikkeling, productie en levering van afdichtingen en trillingsdempers.

Met zijn kennis en ervaring komt Peter het Lencon team versterken waarbij hij zich vooral zal richten op het contact leggen met nieuwe klanten en het binnenhalen en begeleiden van projecten bij bestaande en nieuwe klanten.

We blijven groeien dus lijkt het jou ook leuk om voor Lencon te werken? Bekijk dan onze site voor alle vacatures.

Oplevering analyseapparatuur voor zoutoplossingen 
Wauw wat een prestatie!